Stefan van der Velden

Ik tracht niet een man van succes te zijn, maar probeer een man van waarde te zijn.

Mobiel: 06 – 2142 3414 | E-mail: mail@vandervelden-partners.nl

Als juristen, advocaten of andere mensen zichzelf voorstellen vertellen ze vaak hoe graag en hard zij zich inzetten voor de belangen van anderen. Hoe strijdbaar zij zijn voor rechtvaardigheid en rechtsgelijkheid. Vol passie en persoonlijke overtuiging niet stoppen met het gevecht  om het doel voor hun cliënten te behalen. Zaken die wat mij betreft vanzelfsprekend zijn. Iets wat ik dus eigenlijk niet hoeft te benoemen omdat het eigenlijk nog steeds niet heel veel over mijn persoon vertel.

Minstens zo belangrijk vind ik de klik met mijn (potentiële) cliënten. Samen moeten we vaak een weg bewandelen die vast en zeker ook een paar valkuilen, scheuren en drempels bevat. De cliënt moet mij dus volledig kunnen vertrouwen, maar omgekeerd even zo: Ik moet op mijn cliënten aan kunnen. Dat ik het gehele verhaal te horen krijg!  Kortom, elkaar zeggen waar het op staat, er niet teveel om heen draaien en samen de strijd aan gaan waarbij ik, gedurende het proces of de dossierbehandeling, de bewaking en regie zal behouden. Ik zal echter nooit handelen in strijd met de belangen of tegen de wil van de cliënt in.

Wie mijn cliënt ook is: ik geef altijd zo snel mogelijk een reële inschatting van de zaak en wijs er daarbij op dat we de focus op het eindresultaat moeten leggen. Dat is het enige wat dan telt.

Ik ben een jurist – geen advocaat – en geregistreerd belastingconsulent. Ik doe hetgeen waarvan ik weet dat ik er goed in ben en als ik twijfel verwijs ik iemand door of betrek ik een specialist erbij.

Mijn achtergrond: 12 jaar gewerkt in de automatisering van helpdeskmedewerker tot technical consultant en projectmanager. Op de leeftijd van 28 jaar besloten om rechten te gaan studeren en aansluitend trainingen te volgen op het gebied van bewindvoering en mentorschap (tezamen geldend ook voor curatele zoals benoemd in BW1), schuldhulpverlening (KIWA) en WFT Basis. Uiteraard blijf en laat ik mij (bij)scholen op de gebieden die gewenst en noodzakelijk zijn. Op mijn 34ste besluiten mijn eigen praktijk te openen.

Werkgebieden:
Bestuursrecht, Tucht- en geschillenrecht, Insolventierecht, Fiscaal zaken en Fiscaalrecht, Aansprakelijkheid- & Schadevergoedingsrecht,
ICT & Internetrecht en Media- & Informatierecht, Ondernemingsrecht en op het gebied van strafrecht slechts art. 12 SV procedures en Mulderzaken.

Stefan is aangesloten bij de volgende beroepsorganisatie(s) en specialisatieverenigingen. Daarnaast is hij erkend belastingconsulent en heeft hij een positieve AGB accreditatie.:

  • Nederlandse Juristen-Vereniging
  • Vereniging voor Financieel Recht
  • Vereniging Aansprakelijkheid- & SchadevergoedingsRecht
  • Vereniging Administratief Recht / Bestuursrecht
  • Vereniging voor Gezondheidsrecht
  • Vereniging voor Privacyrecht
  • Vereniging voor Arbeidsrecht

Voor zover mogelijk is Stefan aanwezig op alle jaarlijkse congressen van voornoemde organisaties en volgt hij relevante bijscholingen.