Service abonnement

Bent u als curator, bewindvoerder of mentor en dus als ondernemer op zoek naar zekerheid? Wilt u altijd toegang tot snelle en goede begeleiding en bemiddeling op juridisch gebied? Uw eigen helpdesk waar u altijd binnen 4 uur een antwoord hebt? Dan biedt het Service Abonnement uitkomst.   

Wij bieden u toegang tot een team van ervaren en gespecialiseerde juristen, accountants, curatoren, bewindvoerders en mentoren voor intervisie maar in eerste instantie u bij te staan bij te staan met raad en daad voor een vast abonnementstarief vanaf € 547,50 per jaar. Dat is vanaf € 1,50 exclusief omzetbelasting per kalenderdag. Zo heeft u geen drempel meer om juridisch advies in te winnen en weet u zeker dat uw beslissingen juridisch verantwoord zijn.

Bij Van der Velden – Özgören c.s. heeft u een vaste jurist die uw onderneming kent en u direct kan voorzien van het juiste juridisch advies. Bij ons bent u geen dossiernummer, maar een relatie. Een belangrijke relatie.

Wij beschikken over een flinke dosis kennis, maar weten niet alles. Dat kan ook niet. Wij werken wel heel nauw samen met echte specialisten die net als ons bijzonder gemotiveerd zijn om u bij te staan als wij de vraag niet kunnen beantwoorden. Dit maakt dat u als ondernemer over de gehele ‘juridische linie’ kunt profiteren van deze expertise en ons netwerk. Of het nu gaat om een vraag over personeelszaken, contracten, een reorganisatie of een wanbetaler, een beslaglegging of een schuldeiser bij een cliënt, of iets medisch juridisch verantwoord is, wij hebben voor al deze kwesties een gespecialiseerd persoon in huis of ons netwerk.

Opbouw van het abonnement:

In combinatie met Rechtshulp:
Basis: Rechtshulp helpdesk + incassodienstverlening – onbeperkt Telefonisch en per mail.
Fiscale helpdesk – Telefonisch en per mail
Facturatie per kalendermaand en duur van overeenkomst is minstens 12 maanden.

Rechtshulp- & Fiscale helpdesk met Curatele, Bewindvoering & Mentorschapsdesk:

Totaalpakket: 7 dagen in de week (dus ook op zon- en feestdagen) telefonische en schriftelijke (mail) helpdesk. Facturatie per kalendermaand en duur van overeenkomst is minstens 12 maanden. Inclusief bezwaar- en beroepsschriften procedures overheid en beslag- en executiegeschillen. Bij geen gebruik van de helpdesk in een termijn van een week kan ook om worden gezet naar ‘uren’ voor dossier of bijstand op locatie. Voor overige werkzaamheden wordt binnen dit abonnement het standaard extra uren tarief van € 145,00 excl. omzetbelasting.